Időpontfoglalás lomtalanításra

A lenti űrlap kitöltésével igényelheti lomtalanítási szolgáltatásunkat. Az űrlap beküldését követően munkatársaink ellenőrzik az igénylés adatait, majd az Ön által megadott e-mail címre értesítést küldenek az igénylés elfogadásáról vagy elutasításáról. Kizárólag ellenőrzött és elfogadott igénylések esetén végezzük el a lomtalanítást! Kérjük, hogy egy létező e-mail címet adjon meg!

Lomtalanítási igényét a jelen menüpont alatt, illetve személyesen vagy telefonon ügyfélszolgálati időben tudja jelezni. Évente egy alkalommal vehető igénybe a január 2-tól március 31-ig tartó időszakban. Ezen kívüli időszakban amennyiben a személyi és tárgyi feltételek adottak lesznek esetenként, végzünk lomtalanítást, erről a vhg.hu/idopontfoglalás felületen adunk tájékoztatást. Az állandó jelleggel (egész éven át) használt ingatlanoktól 3 m3 , idényjelleggel használt ingatlanoktól 1,5 m3 lomhulladék elszállítása térítésmentesen zajlik. A lomhulladék elszállítása házhoz menő jelleggel (NEM KONTÉNERBEN) történik. Kizárólag a szállítási napon a gyűjtőautó által megközelíthető közterületre kell kihelyezni a lomot oly módon, hogy a kihelyezett hulladék a gyalogos és gépjármű forgalmat ne akadályozza.Az ingatlan tulajdonosának, vagy meghatalmazottjának a helyszínen kell tartózkodnia, a kitett lomhulladékokért az ingatlan tulajdonosa felel az elszállítás időpontjáig. A lomtalanítást azon ügyfelek vehetik igénybe, akiknek hulladékszállítási díj egyenlege rendezett!
Lomtalanítás során az előre egyeztetett, térítésköteles lomhulladék tulajdonos vagy meghatalmazottja jelenlétében/igazolásában kerül elszállításra.
Lomhulladéknak kizárólag a lakosságnál, a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető nagydarabos hulladék minősül.

Lomtalanítás keretében elszállításra kerül:

A lomtalanítás keretében nem kerül elszállításra:

Foglalható lomtalanítási időpontok
Kérjük, válassza ki fentebb, melyik településre kér lomtalanítást!